Autoschade? Het waarborgfonds kan uitkomst bieden

Het Waarborgfonds wil er zijn voor iedereen die te maken heeft met schade door een onbekende of onverzekerde dader. Er zijn voorwaarden waar uw claim aan moet voldoen, kijk hiervoor op de website van het Waarborgfonds.

Heeft u uw auto beschadigd teruggevonden? 

Wanneer u uw auto beschadigd heeft teruggevonden zonder gegevens van de tegenpartij. Dan kunt u in aanmerking komen voor het Waarborgfonds. U moet dan een schadeformulier invullen met vermelding van twee getuigen. Dit kunnen ook personen zijn, die getuige zijn geweest van het feit dat u de auto onbeschadigd heeft achter gelaten. Vervolgens dient u binnen 24 uur aangifte doen bij de politie in de gemeente waar de auto stond tijdens het ongeval. Na een officiële taxatie van de schade, neemt de verzekeringsmaatschappij de schade in behandeling.

Helaas duurt het een tijd voorduit u definitief uitslag krijgt over de vergoeding wel / niet door het Waarborgfonds.


Hulp nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag weer de weg op!

abn amroaegonallianzAllSecuransvar ideaalasrAvéro Achmeade BurchtCentraal BeheerDelta LloydDitzoeuropeesche verzekeringenFBTOGeneraliGlasgarantDe GoudseINGInetrpolisKlaverbladLondon VerzekeringenMercurius verzekeringenMS AmlinNationale NederlandenDe Nederlanden van nuNoord Hollandse verzekeringenOHRAPolis DirectProteqReaalSchadegarantsomTurien en coTVM verzekeringenVvaaDe Zeeuwse

Top