Groene kaart

U heeft auto schade. Wat nu?

In Nederland raken ongeveer 1.7 miljoen auto's per jaar betrokken bij een schade evenement. Toch weten mensen over het algemeen niet goed wat ze moeten doen bij autoschade. Daarom is hier het stappenplan.

Stappenplan

Veiligheid
Zorg eerst voor uw eigen veiligheid. Blijf niet in uw auto zitten en zorg dat u niet in de buurt van het spoor of snelweg staat. Zorg dat andere weggebruikers u duidelijk zien. Gebruik alarmlicht, gevarendriehoek en veiligheidsvest

1. Spoed?
In geval van verwondingen: bel direct de politie of ambulance (112 spoed, 0900-8844 geen spoed)

2. Secuur
Zorg dat u een schadeformulier correct invult en tekent. Alleen een proces-verbaal of een adres is niet voldoende

3. Contact
Neem altijd contact op met uw verzekeraar of leasemaatschappij. Stuur het ingevulde schadeformulier naar uw maatschappij.

4. Afhandeling
Wanneer uw auto opgetakeld moet worden, wordt deze tijdelijk opgeslagen of direct naar ATH Autoschadeherstel in Duiven gebracht.

 1. Meld uw schade bij ATH Autoschadeherstel in Duiven
  a. Telefonisch: bel 0316 - 28 03 22.
  b. Online: 24/7 via het schade-melden formulier.
  c. of kom langs, maak een afspraak en/of plan uw route.

De beste autoschadehersteller uit Duiven

Dit omdat wij dé beste autoschadehersteller zijn en weten hoe kostbaar uw tijd is. Uw auto wordt natuurlijk snel en vakkundig bij ons in Duiven gerepareerd. Wij bieden u een totaaloplossing voor autoschadeherstel, omdat wij u graag weer snel op weg willen helpen!

 • 100% Ontzorgen
 • 100% Veilig
 • 100% Vakmanschap
 • 100% Klantgedreven

100% Ontzorgen

Bij schade aan uw voertuig heeft u wel wat anders aan uw hoofd dan oneindig lang op zoek gaan naar informatie over vragen die u heeft. U wilt graag zo snel mogelijk geholpen worden en geen zorgen hebben. Dat snappen wij bij ATH maar al te goed.

Tijdens de intake bekijken uw autoschade en geven een geschat schadebedrag aan u door. We kunnen desgewenst samen het Europees schadeformulier volledig invullen en sturen het graag voor u naar uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens maken we een afspraak voor het herstel. Als uw auto hersteld wordt dan heeft u beschikking over gratis vervangend vervoer en wij regelen de schadeafhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij.

Wij willen u vragen de volgende documenten mee te nemen:

 • Kentekenbewijs
 • Groene kaart
 • Rijbewijs

100% Veilig

logo aasATH Autoschadeherstel is sinds juli 2008 aangesloten bij A.A.S. (Allround Automotive Solutions). A.A.S. is een onafhankelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstel bedrijven, waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.

100% Vakmanschap

ATH doet waar ze goed in is: het vakkundig herstellen van schade. Door structurele trainingen en certificeringen, transparante communicatie, kwaliteit en innovatieve aanpak is onze kennis altijd op peil. Dit is belangrijk omdat de technische complexiteit van auto's en andere voertuigen snel toeneemt. Ons team bestaat uit gedreven vakmensen die geven om haar klanten en hun auto. Zij zijn echte vakfanaten met passie voor het schadeherstelvak en de auto. Door de persoonlijke en professionele insteek van ons team bent u verzekerd van hoogwaardig schadeherstel. ATH Schadeherstel is Focwa Standaard 2 gecertificeerd, dit betekent dat wij alle autoschades kunnen herstellen, ook de meer complexe autoschades. Op elk schadeherstel verlenen wij vier jaar garantie. ATH behoort tot dé betere servicegerichte autoschadeherstel bedrijven van Nederland (A.A.S), waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.

100% Klantgedreven

Onze grootste drijfveer is het waarmaken en overtreffen van uw verwachtingen. U verdient namelijk de beste service en kwaliteit. In alle lagen van onze organisatie is deze drijfveer terug te vinden. De klant, groot of klein, wordt bij ATH ontzorgd, heeft 1 contactpersoon die duidelijke afspraken maakt en nakomt. Er wordt gewerkt met professioneel team met de klanttevredenheid als belangrijkste doel.

Top