ATH Haal- en brengservice Duiven

Haal- en brengservice van ATH Autoschadeherstel

Op het moment dat u schade aan uw auto heeft en wij mogen dit voor u herstellen, komt het niet altijd gelegen om onze vestiging in Duiven te bereiken. In sommige schadegevallen is het zelfs onverantwoord of verboden om nog met het beschadigde voertuig over de openbare weg te rijden. Dan is de haal- en breng service van ATH dé oplossing!

Hierdoor hoeft u nooit met een beschadigd en/of onveilig voertuig over straat. In overleg is het tevens mogelijk om uw voertuig op een alternatieve locatie op te laten halen. Vraag naar de mogelijkheden en we komen er altijd uit.

Op het moment dat wij uw auto met schade komen ophalen op de afgesproken locatie, zorgen wij er voor dat wij tevens een vervangende auto voor u meenemen en bij u achterlaten als tijdelijke vervangend vervoer, zodat u mobiel blijft en kunt doorgaan met uw dagelijkse zaken.

ATH oprijwagen

ATH Autoschadeherstel heeft de beschikking over een oprijwagen voor het transporteren van één of meerdere voertuigen. Het halen en brengen van uw auto zal in overleg met u uitgevoerd worden, wanneer deze niet meer (veilig) met u de weg op kan.

Top