Focwa Garantie bij ATH Autoschadeherstel Duiven

Bij aflevering van uw auto ontvangt u het FOCWA garantiebewijs. Dit bewijs geeft aan dat u vier jaar garantie van ons krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden.

FOCWA

focwa logo bigFOCWA werd opgericht in 1936 als Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven. Tegenwoordig is het een actieve branchevereniging waarin de belangenbehartiging van en collectieve dienstverlening aan ondernemers in de Nederlandse carrosseriebranche centraal staat.

Wat doet FOCWA?

Alle activiteiten van FOCWA zijn erop gericht om leden te helpen en te stimuleren het uiterste uit hun ondernemerschap te halen. Dat gebeurt via belangenbehartiging en ondersteuning op velerlei terreinen. Zoals bij sociaal-economische aangelegenheden, maar ook op gebied van techniek en innovatie, scholing en opleiding, kwaliteits- milieu- en arbozorg, individuele bedrijfsadvisering en -begeleiding, communicatie en public relations.

FOCWA fungeert als een platform en kenniscentrum waar alle leden voor elke vraag terecht kunnen. Daarnaast werkt FOCWA continu aan haar positionering bij consumenten én bedrijfsleven, als symbool van kwaliteit en professionaliteit. Voor bedrijven, die als FOCWA bedrijf willen (blijven) opereren, voert FOCWA een helder selectiebeleid met jaarlijkse controles.

Bekijk de algemene voorwaarden van FOCWA

Top