Nu ook een ATH Carwash op 't Holland 25 in Duiven

Vanaf mei hebben we onze schadehersteldiensten uitgebreid met een carwash. Een 15 meter lange wasstraat, met handmatig voorwas, waar u uit 4 verschillende programma's kunt kiezen en vervolgens uw auto binnen gratis kunt stofzuigen.

  • Goed wassen
  • Goed bereikbaar
  • Gratis stofzuigen
  • Graag gedaan!

Voor meer info ga naar www.athcarwash.nl

Auto's wassen was de logische volgende stap!

Broer en zus, compagnons, ondernemers met onvoorwaardelijke passie voor ATH, kregen in de zomer van 2020 (middenin de Corona-crisis) de kans om een pand “om de hoek” te kopen. Direct ontstond het idee om hier een Carwash te beginnen. Auto’s wassen met de ATH touch; kwalitatief goed werk leveren met persoonlijke aandacht, altijd een tevreden klant!

Inmiddels werken Geert-Jan en Annelien al 16 jaar samen in het familiebedrijf, wat in 1981 opgericht is door hun ouders; Autobedrijf Ter Heerdt (ATH). Geert-Jan runt de dagelijkse business en Annelien zorgt voor de strategie en financiën. Doordat ze opgegroeid zijn in een ondernemers gezin, waar de no-nonsens mentaliteit er met de paplepel in gegoten is, weten ze de zaak goed te organiseren. Schadeherstel van personenauto’s en lichte bedrijfswagens voor de particuliere en zakelijke klant, en nu ook een hoogwaardige autowasstraat die hun bedrijfsactiviteiten verbreedt en versterkt.

Top