Autoschade binnen één dag hersteld!

Heeft u een parkeerdeukje of een krasje? Wenst u extra glans geven aan uw auto of wilt u uw auto beschermen tegen slechte weersomstandigheden? Kijkt u dan op de autoschadeherstel menukaart van A.A.S. en laat de schade herstellen bij ATH Duiven. ATH Duiven is sinds 2008 aangesloten bij A.A.S.

Bereken uw autoschadeherstelkosten.

ATH Dagherstel autoreparatie in 24 uur vaste lage prijs

Bij ATH Dagherstel Duiven, herstellen wij middels het concept van A.A.S. Dagherstel kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste lage prijs. Zo weet u waar u aan toe bent, en dat is wel zo fijn. Van deukje tot krasje tot doffe koplampen. U kunt het zo gek niet bedenken of we herstellen het voor u binnen één dag.

Voorwaarden van ATH Dagherstel

We ontkomen er niet aan u erop te wijzen dat het kan voorkomen dat bepaalde schade om een reden niet kan worden hersteld binnen één dag of tegen de vaste lage prijzen die wij hanteren. ATH Dagherstel Duiven zal u in dat geval precies vertellen waarom, en de meer- of minderprijs voor het schadeherstel aan uw auto met u doornemen. Kijk van te voren goed op de autoschade herstel menukaart, welke autoschade wel, en welke autoschade niet, binnen de marge van de vaste lage prijs valt.

Top