Bedrijfswagen herstel ATH Duiven

Of u nu ZZP'er bent met 1 bedrijfswagen, MKB'er met 10 bedrijfswagens of een grote onderneming met een "heus" wagenpark, bij ons bent u aan het juiste adres voor het schadeherstellen aan uw bedrijfswagen!

U heeft profijt van onze jarenlange ervaring in het herstellen van schades aan lichte bedrijfswagens, doordat wij dit snel en goed doen, bent u uw bedrijfswagen zo kort mogelijk kwijt. Terwijl u ondertussen gebruik kunt maken van passend en kosteloos vervangend vervoer. Daarnaast werken we met diverse beletteraars samen om uw bedrijfswagen weer herkenbaar, voorzien van uw bedrijfsgegevens en of uw logo, op de weg te sturen.

Onze expertise 

Onze expertise in bedijfswagens zit hem in de snelheid. Wij zijn ons ervan bewust dat uw voertuig zo snel mogelijk weer de weg op moet voor uw eigen business. Onze prioriteit is om het voertuig op korte termijn in te plannen. Door de jarenlange ervaring in het herstellen van lichte bedrijfswagens kunnen we korte doorlooptijden garanderen.

We hebben passend vervangend vervoer beschikbaar tijdens het herstelproces en indien gewenst wordt het voertuig moet onze oprijwagen weer op locatie afgeleverd.

Daarom kiezen voor ATH

  • Jarenlange ervaring met bedrijfswagenherstel
  • Wij leveren maatwerk autoschadeherstel, denken mee en zijn flexibel
  • Onze oprijwagen kan uw bedrijfswagen op locatie halen en brengen
  • Spuitcabine voor bedrijfswagens, naast twee "gewone" spuitcabines

Wij hebben bedrijfswagens die u mag gebruiken als vervangend vervoer, zoals de Volkswagen T5, de Volkswagen Crafter en de Mercedes Benz Sprinter. 

Top