Over ATH - ons team

ATH is een familiebedrijf dat zich heeft geprofessionaliseerd op diverse vakgebieden van schadeherstel met aandacht voor de lokale partijen. Voor zowel de particuliere autobezitters als de zakelijke berijder. Onlangs is de grote verbouwing gerealiseerd en zijn we uitgerust met ultramoderne spuitcabines. Met ons zeer vakbekwame personeel en de nieuwste apparatuur en technieken kunnen wij vrijwel iedere schadeherstelklus aan.

ATH Autoschadeherstel is sinds juli 2008 aangesloten bij Allround Automotive Solutions (ook wel A.A.S. genoemd). A.A.S. is een onafhankelijk netwerk van dé betere servicegerichte autoschadeherstel bedrijven, waarbij het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staat.

ATH is lid van het Focwa Eurogarantfonds, waarmee wij ons conformeren aan de extra eisen die de Focwa stelt en 4 jaar garantie op de reparatiewerkzaamheden geven.

Cromax van Axalta biedt ATH hoogkwalitatieve basis- en aflakken voor personen- en bedrijfswagens. Deze producten zijn van optimale kwaliteit om het schadeherstel perfect af te leveren.

Ons Team heeft een missie

ATH Autoschadeherstel Duiven BV is de specialist in de Liemers op het gebied van schadereparaties van zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Ons team bestaat uit vakkundige autoschade herstellers. Dankzij de inzet van onze monteurs kunt u vol vertrouwen weer op weg. Wij staan voor 100% ontzorgen, vakmanschap, klantgedreven en betrokken.

Bij ATH werken authentieke autoschadeherstellers, zij willen zich blijven ontwikkelen in hun vak en gaan altijd voor 100% kwaliteit. Alle verzekeringsmaatschappijen behoren tot onze opdrachtgevers. Wij werken voor lokale MKB-bedrijven, diverse leasemaatschappijen, grote wagenparkbeheerders en dealerbedrijven.

De klantgerichtheid is in alle lagen van het bedrijf terug te vinden. Groot of klein, u wordt bij ATH ontzorgd, u heeft een contactpersoon die duidelijke afspraken met u maakt en nakomt. Er wordt gewerkt met professioneel team met de klanttevredenheid als belangrijkste doel. Dat ziet u terug in onze review-score..

ATH (oftewel Autobedrijf Ter Heerdt)

Historie van ATH

ATH buste dhr ter heerdtATH is in 1982 opgericht door de toen 32-jarige ondernemer, de heer Fried ter Heerdt, onder de naam Autobedrijf ter Heerdt op ’t Holland 26 in Duiven. Het begon als autobedrijf met een automaterialenwinkel. Verkoop van nieuwe auto’s en occasions met het daarbij behorend onderhoud was de hoofdactiviteit van de onderneming.

Fried heeft de onderneming uitgebreid met schadeherstelactiviteiten voor personen auto’s, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en metaalbewerkingsactiviteiten, voor de logistieke dienstverleners. Vijfentwintig jaar later werkten hij en zijn kinderen in de onderneming. Fried te Heerdt kwam in 2008 te overlijden.

Sinds 2000 wordt de onderneming vol ambitie geleid door twee van zijn kinderen, Geert Jan ter Heerdt en Annelien Zaagman - Ter Heerdt met als kernactiviteit het schadeherstel van personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

Top