Gratis vervangend vervoer bij autoschade 

Leenauto

Bij autoschade krijgt u een vervangende auto van ons te leen. U betaalt alleen de brandstofkosten en eventuele bekeuringen zijn voor eigen rekening. Zo kunt u kosteloos weer snel op weg met gratis vervangend vervoer van ATH Autoschadeherstel Duiven. 

Nu ook elektrisch vervangend vervoer VW ID.3

Sinds oktober dit jaar beschikken wij over een elektrische auto, de Volkswagen iD3. Deze leenauto kunt u gebruiken als vervangend vervoer terwijl uw autoschade herstelt wordt. U krijgt een "tag/druppel" om de auto elektrisch te laden.

De elektrisch gereden kilometers worden achteraf betaald door u. Dit is hetzelfde als wanneer u brandstofkosten zou betalen wanneer u bij geen elektrische auto van ons zou lenen. ZZP'ers kunnen gebruikmaken van bedrijfswagens.

De leenfiets van ATH

Als u om welke reden dan ook, geen gebruik wilt maken van een leenauto, stellen wij de ATH leenfiets beschikbaar aan u. Met deze kekke zwarte Batavus leenfiets maakt u de blits terwijl wij uw autoschade herstellen.

ATH Haal- en brengservice

Het is altijd mogelijk dat wij u en de auto komen halen en brengen, als u geen gebruik wil maken van vervangende auto. Kunt u wel gebruikmaken van de haal- en brengservice van ATH in Duiven.

Voorwaarden vervangend vervoer

De voorwaardenvoor vervangend vervoer zijn als volgt: de leenauto is gelijkwaardig en passend indien mogelijk, exeptionele voertuigen uitgezonderd bij reparatietijden langer dan 24 uur. Vervangend vervoer is niet langer dan de duur van de reparatie. Per dag 100 km vrij en alleen de benzinekosten zijn voor u. Indien de schade bij een derde verhaalbaar is behouden we ons het recht voor de kosten van het vervangend vervoer op de tegenpartij te verhalen.

  • Gelijkwaardig en passen indien mogelijk
  • Brandstofkosten voor eigen rekening
  • Laden van accu voor eigen rekening (met eigen tag of met ATH druppel)
  • Gebruik tijdens de duur van de reparatie
  • Bekeuringen voor eigen rekening
  • Onbeschadigd inleveren

Bij total loss heeft u recht op 5 dagen gebruik van een vervangende auto.

Let op: gratis vervangend vervoer of gratis haal- en brengservice geldt niet bij een ruitschade en dagherstel. U kunt wel kosteloos gebruik maken van de ATH Leenfiets. 

Top