ATH Autoruitschadeherstel Duiven

Een sterretje in de voorruit eenvoudig gerepareerd

Het sterretje in uw autoruit, niet groter dan een één euromuntstuk, wordt door onze autoruitspecialist opgevuld met hars, waardoor het niet verder kan scheuren. Het is vrijwel onzichtbaar, en zeker veilig hersteld. Wilt u het sterretje in uw autoruit laten herstellen? Dan kunt u het beste van te voren een afspraak maken.

Zit er een grote barst in uw voorruit?

Bij een barst in de ruit, wordt de ruit vervangen. Dankzij vele innovaties in autoruiten (denk hierbij aan bijvoorbeeld regensensoren en camera's) is het vervangen van een autoruit een complexe reparatie geworden. Onze monteurs zijn ervoor opgeleid om deze reparatie uit te voeren met behulp van de nieuwste technieken, zodat uw ruit altijd vakkundig vervangen of gerepareerd wordt.

Verzekerd tegen ruitschade? 

Met de WA+ (Beperkt casco) en All Risk (Volledig casco) autoverzekering bent u verzekerd voor ruitschade. Voor ruitreparatie betaalt u geen eigen risico. Alleen als de ruit vervangen moet worden betaalt u een eigen risico. Als u alleen een WA-dekking heeft, bent u niet verzekerd voor ruitschade. ATH verzorgt de administratieve afwikkeling met uw verzekeraar.

Let op: u mag gratis gebruik maken van de ATH Leenfiets. Gratis vervangend vervoer of de gratis haal- en brengservice geldt niet bij autoruitschade. 

Top