ATH Autoschadeherstel

ATH Autoschadeherstel Duiven

Wat betekent persoonijke service van ATH voor u?

 

Autoschadeherstel is onze core business. Wij repareren uw schade zodat u uw voertuig weer veilig kunt gebruiken.

Onze monteurs zijn bevoegd om auto's van alle merken te repareren en doen dit graag voor u. Wij bieden onder andere smartrepair (kunststofherstel van uw bumper), interieurherstel, aluminiumherstel, spotrepair (het herstel van de lak over een klein oppervlak, waardoor niet het hele paneel opnieuw gespoten hoeft te worden), restylen (uitdeuken zonder spuiten), het coaten van velgen en bescherming voor de onderkant van uw voertuig.

Wanneer wij uw autoschade herstellen kunt u gebruik maken van onze gratis service voor vervangend vervoer. Alleen de benzinekosten of laadkosten, van de elektrische auto, zijn voor uw rekening.

Persoonlijke service vinden wij belangrijk

Bij ATH aan 't Holland 26 hebben wij alles in huis voor compleet autoschadeherstel. Daarnaast is het bijna bijzonder hoe wij met onze klanten omgaan. We ontzorgen en denken met u mee tijdens het hele schadeproces. Van de intake, het volledig invullen van het Europees schadeformulier, het contact met uw verzekeraar, en van vervangend vervoer tot een schone auto bij vertrek.Top