Sinds kort kunt u bij ATH Autoschadeherstel tijdens de reparatie van uw auto gebruik maken van een elektrische leenauto, de Volkswagen ID.3.

Met trots voegt ATH haar 1e elektrische leenauto toe aan haar vervangend vervoer assortiment, de Volkswagen ID.3

De elektrische auto is niet meer weg te denken in het Nederlandse autolandschap. Daarom heeft ATH Autoschadeherstel haar assortiment van vervangend vervoer uitgebreid met een elektrische leenauto, de Volkswagen ID.3. Een comfortabele elektrische auto met een actieradius van 424 kilometer. Bij gebruik van deze leenauto krijgt u een “laaddruppel” mee om tussentijds te laden en de auto weer met volle accu in te leveren. De laadkosten worden achteraf verrekend, door een vergoeding per gereden kilometer.

VW ID.3 volgens www.autowereld.com: "Volkswagen heeft, geheel in de merktraditie, uitgebreid de tijd genomen voor zijn eerste elektrische auto. Maar wát een auto is de ID.3 geworden. Hij heeft alles in zich om een kassucces te worden. Vooral het rijcomfort en de ruimte zijn uitstekend voor elkaar, terwijl het rijbereik van 424 kilometer keurig is. (bron; autowereld.com, juli 2020)

Op weg naar CO2-neutraal

CO2-neutraal rijden begint al bij de productie. Volkswagen AG produceert de ID.3 CO2-neutraal. En de CO2-uitstoot die onvermijdelijk is, wordt gecompenseerd met klimaatbeschermingsprojecten. Ook worden zoveel mogelijk onderdelen van de auto op een milieuvriendelijke manier gerecycled. Het doel is zelfs om 97% van de accu te hergebruiken. Lees meer over onze CO2-neutrale productie op Way to Zero.

Maak een afspraak om uw auto te herstellen bij ATH Autoschadeherstel.

Top