“Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan….” Het pand aan de overkant kwam te koop, we wisten het meteen; daar willen we een wasstraat beginnen om onze activiteiten verder uit te breiden.

Naast onze jarenlange ervaring met herstellen van autoschades kun je in onze wasstraat het volgende van ons verwachten:

  • Hoogwaardige kwaliteit door nieuwste technologie
  • Uitgebreide programma’s
  • Goed bereikbaar
  • Vakkundige en klantvriendelijke medewerkers
  • Duurzame producten
  • Gratis inpandig stofzuigen

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een indrukwekkende metamorfose van het pand aan ’t Holland 25 om hier een spiksplinternieuwe wasstraat in mei te openen. Een heuze sensatie, waar je jouw auto dagelijks van buiten en binnen kunt reinigen. In onze wasstraat wordt de auto met uiterste zorg en geheel veilig gewassen. Wij wassen met textiele borstels voor een streeploos eindresultaat, daarnaast maken we gebruik van een modern wateronthardingssysteem voor een vlekvrije droging en worden alleen de beste producten voor jouw auto gebruikt. Bovendien werken wij met vakkundige medewerkers die je hartelijk ontvangen, begeleiden en al je vragen graag beantwoorden.

Ook komen er 8 inpandige ruim opgezette stofzuigplekken voorzien van krachtige stofzuigslangen, dashboardguns en mattenkloppers om ervoor te zorgen dat je auto er weer tiptop uitziet. Dit allemaal helemaal gratis!

Natuurlijk gaan we met een leuke openingsactie komen om jou als ons zeer gewaardeerde klant als eerste kennis te laten maken met ATH Carwash Duiven.

Zien we jou snel in onze wasstraat? 't Holland 25 in Duiven

Geert Jan en Annelien

Volg ons op de social media

Facebook @athcarwashduiven
Instagram @athcarwashduiven

Top